Image description

John van ENAT

John Dolman

Oprichter en eigenaar van ENAT

Even voorstellen: ik ben John Dolman, geboren in Eefde in 1971. Samen met mijn vrouw en onze kinderen wonen wij in mijn geboortehuis aan de Boedelhofweg 85. In 2005 ben ik op deze locatie ENAT begonnen. Deze bedrijfsnaam staat voor Energie uit de Natuur! ENAT verkoopt, levert en installeert op aanvraag onder meer zonnepanelen, zonnecollectoren, Pelltech pelletkachels, infrarood verwarming en accu’s van hoge kwaliteit.

In de afgelopen negentien jaar heb ik een uitgebreid klantenbestand opgebouwd in elke provincie maar de laatste jaren met name Oost-Nederland. Voor het begeleiden van projecten reis ik door het hele land. Vaak ga ik voor het installatiewerk zelf het dak op. Daarnaast werk ik regelmatig samen met vakkundige zzp’ers op wie ik blind kan vertrouwen dat ook zij vakwerk leveren. Voor klanten fungeer ik in alle gevallen als eerste aanspreekpunt tot en met het in gebruik stellen.

Het feit dat ENAT inmiddels alweer negentien jaar bestaat, geeft aan dat ENAT een blijvertje is en dat ik als oprichter en eigenaar op veel vertrouwen van klanten kan rekenen. Over de verschillende ENAT-producten kunt u elders op deze website alle relevante informatie vinden.

Als zelfstandig ondernemer en sportliefhebber draag ik (sport)verenigingen in Eefde en omliggende dorpen een warm hart toe. Zo sponsor ik bijvoorbeeld verenigingen in Eefde, Almen en Gorssel en zet ik mij in als vrijwilliger. In mijn beleving kun je veel bereiken door goed met elkaar samen te werken.