Image description
Accu's en laadpalen
Totaal energie oplossingen voor eigen gebruik

Accu's en laadpalen

Thuisaccu's

Sinds 2023 leveren wij als ENAT op aanvraag ook thuisaccu’s. Onze voorkeur gaat uit naar de merken APS (van micro-omvormerfabrikant APsystems) en FOX-ESS. Wilt u toch liever een thuisbatterij van AEG of Enphase dan kunnen we die ook bij u komen installeren. Uw keuze hangt vooral af van het merk micro-omvormer dat u al heeft. Dit is namelijk van belang voor de beste onderlinge communicatie en werking.

Welke voordelen biedt een thuisbatterij?

Met een thuisbatterij kunt u zonne-energie opslaan. Hierdoor kunt u veel meer zelf opgewekte zonnestroom thuis gebruiken in plaats van deze groene stroom aan het elektriciteitsnetwerk terug te leveren. Volgens milieucentraal.nl verdubbelt u met een thuisbatterij globaal het gebruik van uw eigen zonnestroom: ongeveer 60 tegen 30 procent. Verbruikt u stroom terwijl uw panelen niets opleveren, dan wordt eerst de opgeslagen stroom in de thuisaccu gebruikt. Is die leeg, dan gaat u weer stroom van het net afnemen.

Wat kost een thuisbatterij?

In onze webshop kunt u de verschillende types en bijbehorende prijzen vinden.

Laadpalen

Ook voor uw elektrische auto of bedrijfsbus hebben wij een oplossing voor het opladen van dit voertuig. Afhankelijk van de aansluiting is een laadpaal opmaat te installeren door ons. Bijvoorbeeld de Alfen Eve of de Sigenergy of de Wallbox is er in 1- of 3fase uitvoering en van 11 tot 22kW. Daarnaast kan elke uitvoering op een wand of eigen console geplaatst worden. Leuk detail is dat er ook vaak uw eigen bedrijfslogo in het display gezet kan worden.

https://www.enat.nl/contact.html

>
<